Tejkalimi i barrierave per biznesin dhe normalizimi

2018-02-22T20:05:40+00:00 01. 06. 2017.|

TEJKALIMI I BARRIERAVE PËR BIZNESIN DHE NORMALIZIMI

Analiza e kuadrit ekonomik dhe legjislativ për biznesin midis Serbisë dhe Kosovës