Kapercimi i barrierave per biznesin dhe normalizimi

2018-02-22T20:11:41+00:00 18. 07. 2017.|

KAPËRCIMI I BARRIERAVE PËR BIZNESIN DHE NORMALIZIMI

(Analiza e kuadrit ekonomik dhe legjislativ për biznesin midis Serbisë dhe Kosovës)