AVANCIMII BASHKËPUNIMIT TË KOMUNITETEVE AFARISTE TË SERBISË DHE KOSOVËS: RAPORTI DHE REKOMANDIMET

2020-11-21T16:27:59+00:00 20. 11. 2020.|

Ky raport është rezultati i punës në Projektin Përfshirja e komuniteteve afariste të Serbisë dhe Kosovës në dialog me të cilin ndërmjetëson Bashkimi Evropian të cilin e ka realizuar Forumi për Marrëdhënie Etnike në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Serbisë, Odën Ekonomike të Kosovës dhe Instituti për Politikat
Zhvillimore.